Sposób przygotowania

jajka gotowane przekroić na pół z nich wyjąć żółtka . na patelnię pokroić pieczarki i cebulę pokroić w kostkę i usmażyć z pieczarkami . pieczarki i cebulę dodać do żółtek i rozetrzeć z pieprzem solą i majonezem następnie nadziewamy drugą połowę po nadzieniu stawiamy na 1 godzinę do lodówki

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    ja zazwyczaj faszeruje pieczarki jajkami, ale w odwrotną stronę też mi się podoba;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    mniam mniam zazwyczaj na wielkanoc takie ale z dodatkami typu rzodkiew,szczypiorek ;)
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    tomcio

    super
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Lubię takie jajeczka
  • 0
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    niezłe
  • 0
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    pyszne robiłam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    Mam na nie smaczek.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    grzegorz20

    smaczne jedzonko
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgorzata107

    mniam:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    basia70

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    strzelec02

    pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    super przystawka
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    super przekąski
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    idealne na kolację

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !