Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

,,Ala Bigos,,

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kiełbasa podwawelska 70 dkg
ananas w puszce 1 sztuka
Kucharek przyprawa uniwersalna 1 łyżeczka
fasola czerwona z puszki 1 puszka
cebula 4 sztuka
koncentrat pomidorowy 1 słoiczek

Przepis i sposób przygotowania na: ,,Ala Bigos,,

Cebule pokroić w kostkę.Udusić troszkę na oleju.Pokroić w kostkę kiełbasę i dodać do cebuli.Następnie dodajemy ananas pokrojony w kostkę razem z syropem,koncentrat pomidorowy i fasolkę czerwoną z woda z puszki.Na końcu delikatnie zagotować i dodać ,,Kucharka,, do smaku....Smacznego!!!!!!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna141
Anna141 06.04.2011 11:02
pycha
Anna141
Anna141 06.04.2011 11:02
pycha
Anna141
Anna141 06.04.2011 11:02
pycha
Emilia22 28.09.2010 11:55
fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak