Przepis i sposób przygotowania na: Roladki drobiowe z salsą kasztanowo-pomidorową
Kroki postępowania
Ketchup mieszamy z bazylią i tak przygotowaną marynatą smarujemy mięso z obu stron.
Smażymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor.
filet z kurczaka | podwójny |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panierowania |
olej do smażenia |
ketchup łagodny | 4 łyżki |
bazylia świeża | 1 łyżeczka |
kasztany jadalne | (ugotowane) 65 gram |
pomidorki koktajlowe | 1 czerwony i 2 pomarańczowe |
cebula biała | 1/2 małej |
sól i pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: