Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka ugotować w osolonej wodzie.Wyjąć z wywaru ,kiedy ostygnie pokroić na drobne wiórki.
Układać na głębokim półmisku porcje /około dwóch łyżek na porcję/.Majonez wymieszać z przyprawą carry .Przygotować galaretę na pozostałym wywarze , według przepisu na opakowaniu,przestudzić.Przybrać każdą porcję na półmisku winogronem ,połówkami orzecha i majomezem z carry.Zalać ostrożnie przestudzoną galaretką ,wsawić do lodówki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Chociaż nie przepadam za galaretkami, ten przepis wypróbuję.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo ciekawy przepis na galaretę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !