Sposób przygotowania

Miąższ z dyni zetrzeć na jarzynówce, zalać 50 ml wody i ugotować. W oddzielnym garnku zagotować mleko, z jajka i mąki przygotować ciasto na kluski lane i lać je na mleko, gotować około 3- 4 minuty, dodać miąższ z dyni i gotować przez 4- 5 minut. Doprawić solą i cukrem do smaku.

Komentarze

  • 3
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    z dyni jeszcze nie robiłam
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    ja też nie
  • 6
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    zupa zdyni o to jest pytanie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    rakow2

    nie lubię tej zupy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    wolę placuszki z dyni mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    nie dla mnie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    nie dla mnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !