Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

płaty śledziowe

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

4 płaty śledziowe
cebula biała 2
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: płaty śledziowe

Płaty śledziowe namoczyć w wodzie na 15 minutek, w tym czasie obieramy cebulę w kostkę , wyjmujemy 2 litrowe słoiki, ,sledzie kroimy w pazurki i wkładamy do słoika , i tak na zmianę trochę śledzi i cebula , gdy się słoik nam napełni wlewamy oliwę , tak samo robimy z drugim słoikiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta 18.11.2013 08:36
pyszne śledziki
Bernadeta1 13.01.2013 00:39
uwielbiam śledzie
Smakosz6 27.12.2010 22:55
mniam
Monika193
Monika193 24.08.2010 08:23
bardzo lubię takie śledziki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak