Sposób przygotowania

Kolorowe papryki, bakłażana i cukinię należy umyć, pomidora i cebulę obrać ze skórki. Warzywa pokroić w kostkę. Rozgrzać oliwę na patelni lub w woku, podsmażyć na niej cebulkę, następnie dodajemy paprykę, po 5 minutach dodajemy cukinię i bakłażana, następnie dodać pomidora. Całość podsmażyć, dodać odrobinę tymianku, soli i pieprzu do smaku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    szybka i dobra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    ciekawy przepis,muszę wypróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    joasia4786

    bardzo lubię rzeczy tego typu
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    dobra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    szybka sałatka jest dobra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    może być
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    samo zdrowie
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    szybka i pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !