Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajka faszerowane

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja 6
pieczarki 15 dag
sól
pieprz
majonez

Przepis i sposób przygotowania na: jajka faszerowane

jajka gotujemy na twardo przekrawamy wzdłuż wyjmujemy żółtka pieczarki tremy na tarce i podsmazamy studzimy żółtka i pieczarki mieszamy dodajemy sól i pieprz do smaku dodajemy majonez i mieszamy masą napełniamy białka

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jagódka77 03.02.2016 19:47
lubię jajka faszerowane, te na pewno są pyszne
Jodaj 31.05.2014 09:55
świetne jajeczka :)
Kuchenka 24.02.2014 12:32
smaczna to
Ada-Gaba 13.10.2012 09:46
pyszne
wiola28a 03.04.2012 16:38
fajneee
Wiesława1 02.01.2012 11:08
pyszniutkie
Gonia555 31.07.2011 16:28
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak