Sposób przygotowania

Do wody wrzucam kość wieprzową, liść laurowy, ziele angielskie i pieprz ziarnisty.Kapustę poszatkować, obrać marchew i zetrzeć na grubych oczkach, wrzucić do garnka. Wstawić na średni ogień. Kiełbasę i boczek pokroić w kosteczkę i wrzucić do kapusty i wymieszać.Gotować do miękkości kapusty. Na koniec doprawić Kucharkiem lub Vegetą.Zagęścić mąką posypując na wierz i mieszając. Całość posypać obficie koperkiem. Smacznego.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Robię tak samo, smaczna jest
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo smaczna ta kapusta po twojemu
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jarek4

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Wojtek8

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    maryśka

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    uwielbiam taką kapustkę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !