Przepis i sposób przygotowania na: Koperkowe naleśniki z wczesną kapustą
Kroki postępowania
Na upieczone naleśniki wykładamy przygotowane wcześniej nadzienie. Zwijamy w rulon).
Naleśniki podajemy polane przysmażonym boczkiem
mleko | 2 szklanki |
mąka | 1 i 1/3 szklanki |
jajko | 2 sztuki |
koperek | 1 mały pęczek |
sól do smaku | |
proszek do pieczenia | szczypta |
olej do smażenia |
kapusta kiszona | 1 mała wczesna |
cebula | 1 sztuka |
ser biały | 10 dag |
sól do smaku | |
Pieprz kolorowy Prymat w młynku | |
Majeranek suszony Prymat | do smaku |
kostka rosołowa | 1 sztuka |
olej | |
woda | 1/3 szklanki |
boczek wędzony | 200 gram do podania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: