Sposób przygotowania

kotlety rozbijamy na każdym układamy pokrojone w plastry pieczarki i ser zółty spinamy wykałaczkami i układamy do nasmarowanego margaryną naczynia żaroodpornego. sos pomidorowy rozrabiamy wg przepisu na opakowaniu, dodajemy do tego pomidory w puszce i suszone - dokładnie miksujemy - zalewamy mięso.
Na wierzchu układamy gruby plaster żółtego sera .
Zapiekamy w piekarniku w temp 200 c około 40-40 minut

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    az mi slinka kapie :)
  • 7
    original
    Opublikowano

    plocia

    pyszności tu serwujesz
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    oj pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Wyglądają bardzo apetycznie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Agnieszka191

    pychota
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    zjadło by się kawałeczek
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    wygląda apetycznie
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smacznie wygląda.
  • 4
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wygląda apetycznie.
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    I komentarz dodał mi się dwa razy, a po odświeżeniu go nie było :/
  • 3
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    apetyczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo dobry

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !