Sposób przygotowania

Paprykę opłucz, osusz, włóż do piekarnika 200 stopni na 20 minut, wystudź, zdejmij skórkę i usuń gniazda nasienne. Miąższ pokrój na kawałki około pół cm szerokości. Cebulę pokrój w talarki, a pomidory na cząstki. Chili oczyść z nasionek i posiekaj. Całość polej oliwą, skrop octem, dopraw. Posyp pokruszoną fetą i natką.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszna !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !