Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba w sosie śmietanowo-musztardowym

4.0
(29)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryba 3/4 filety
Musztarda francuska Prymat 1 łyżka
śmietana 2 łyżki
majonez 1 łyżka
sól do smaku
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba w sosie śmietanowo-musztardowym

Kroki postępowania

1
Przygotuj wszystkie składniki.
Krok 1 - Ryba w sosie śmietanowo-musztardowym foto
2
Ulubioną rybę układamy w naczyniu żaroodpornym. Doprawiamy solą i pieprzem.
Krok 2 - Ryba w sosie śmietanowo-musztardowym foto
3
W misce mieszamy śmietanę, majonez i musztardę. Doprawiamy solą i pieprzem.
Krok 3 - Ryba w sosie śmietanowo-musztardowym foto
4
Każdą rybę smarujemy powstałym sosem.
Krok 4 - Ryba w sosie śmietanowo-musztardowym foto
5
Rybę wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180 st. na ok. 15 min.
Krok 5 - Ryba w sosie śmietanowo-musztardowym foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

misia123410 13.11.2015 09:20
pysznę danie na piątek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak