Składniki:
udziec wołowy | 2 steki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 2 szczypty |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 2 szczypty |
papryka konserwowa | 3 szt |
ziemniaki | 6 szt |
woda zimna | 2 l |
sól | 3 łyżeczki |
masło | 50 g |
cytryna | 1 szt |
udziec wołowy | 2 steki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 2 szczypty |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 2 szczypty |
papryka konserwowa | 3 szt |
ziemniaki | 6 szt |
woda zimna | 2 l |
sól | 3 łyżeczki |
masło | 50 g |
cytryna | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: