Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z jajkiem rzodkiewką i szczypiorkiem.

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 3 sztuki
rzodkiewki 4 sztuki
musztarda 1 łyzeczka
majonez 2 łyżki
Chrzan śmietankowy Smak 1\2 łyzeczki
sól do smaku
Pieprz czarny Prymat w młynku
szczypiorek posiekany 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z jajkiem rzodkiewką i szczypiorkiem.

Jajka ugotować na twardo, następnie ostudzić, obrać i zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Rzodkiewke umyć i równiez zetrzec na tarce o drobnych oczkach, odlac powstały sok.Szczypiorek drobno pokroić.. Majonez wymieszać z musztardą pieprzem i solą. Wszystkie składniki połączyć i dokładnie wymieszać.Odstawić w chłodne miejsce by smaki sie przegryzły.Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bertpvd 07.11.2015 00:26
Pyszna pasta

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak