Sposób przygotowania

Do dużego rondla włożyć całą rybę ( z głowa), warzywa oraz przyprawy. Zalać wodą i gotować na małym ogniu 20-25 min. Potem ryby ostrożnie wyjąć, osączyć, (zdjąć z nich skórę) ułożyć na półmisku, przybrać plasterkami jajka ugotowanego na twardo i odłożonymi gałązkami szczypiorku.
Wywar, w którym gotowały się ryby, przecedzić i ostudzić. Żelatynę namoczyć w 3 szklankach wywaru, następnie podgrzać do wrzenia i przestudzić. Ryby zalać wywarem z żelatyną i odstawić w chłodne miejsce do zastygnięcia.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    wygląda apetycznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    pysznie i pięknie
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    Prezentuje się świetnie!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    4muffins

    fajny, może zrobię na święta?
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    śliczny
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    smaczne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Śliczny półmisek !!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    MNiam !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Granita

    ładnie udekorowany

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !