Sposób przygotowania

Pierś pokroić w kostkę, doprawić przyprawą do gyrosa i pieprzem, odstawić. Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać, pokroić w kostkę. Kawałki piersi indyczej wrzucić na patelnię, podsmażyć na niewielkiej ilości tłuszczu, następnie dolać troszkę wody i dusić przez kilka minut. Odparować wodę i zarumienić mięso. Zdjąć z patelni i wrzucić do miski. Jajka oprószyć pieprzem, dodać do mięsa. Dodać jogurt i wymieszać. Doskonałe danie na wynos do pracy. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bardzo ciekawa sałatka.
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    smakowicie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    FAJNY POMYSŁ NA SAŁATKE
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    ciekawa sałatka
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Pychota!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !