Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajeczno śledziowa pasta kanapkowa

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

2 łyżki masła
1 łyzka musztardy
2 cebule
jajko ugotowane na twardo 2 szt.
śledzie 2 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: jajeczno śledziowa pasta kanapkowa

Śledzie oczyścić ale uprzednio dobrze je wymoczyć w wodzie kilkakrotnie płukając, bardzo drobno je posiekać, jajka zetrzeć na tarce. Ogórek i cebulę bardzo drobno pokroić- dodać masła, musztardę i dokładnie wymieszać – gotowe.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak