Sposób przygotowania

cukinię kroimy na plastry około 0,5 centymetra doprawiamy solą i pieprzem panierujemy w jajku i bułce smażymy na oleju

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    bardzo lubię takie placki a teraz jest odpowiedni czas bo są cukinie!
  • 3
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    dobre również z patisona
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    bardzo smaczne i delikatne
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    A wygląda jak smażona mortadela
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawy przepis,ładnie ci wyszły
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    zdjęcia nie moje ale mogą być

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !