Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta jajeczno-kukurydziana

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

6 jajek
puszka kukurydzy
25 dag szynki
1 por(biała częsc)
6łyżek majonezu
natka piertuszki i sól
ogórki konserwowe 3 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: pasta jajeczno-kukurydziana

Jaja ugotowac na twardo obrac i pokroic w kostkę. Pora i natkę pietruszki umyc i osuszyc, drobno posiekac, oprószyc solą. Ogórki pokroic w drobną kostkę. Szynkę pokroic w cienkie paski. Wszystkie składniki wymieszac z majonezem, przyprawic do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak