Sposób przygotowania

Filet kroimy na kawałki solimy pieprzymy .Obtaczamy w mące potem w jajku .Sezam dajemy na rozgrzaną patelnie prażymy potem mielimy w malakserze ,rozdrabniaczu .Rybkę po jaku obtaczamy w zmielonym sezamie smażymy na oliwie.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    Jeszcze takiej rybki nie robiłam.
  • 3
    original
    Opublikowano

    rakow2

    rybka lubi pływać
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    spróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    mega!
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    taaaaaak! moja ulubiona rybka! tego jeszcze nie robiłam! świetny pomysł!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    to dla koneserów
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    a co na to łosoś
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    o jej

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !