Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ciasto francuskie z pieczarkami

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 szt
cebula biała 3 szt
margaryna 1/3 szt
Sól, pieprz, majeranek do smaku
pieczarki 50 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto francuskie z pieczarkami

Pieczarki, cebulę pokroić w plasterki, dodać przyprawy i udusić na patelni aż do miękkości i wyparowania soków.(ja w czasie duszenia dolewam trochę wodę).Rozłożyć ciasto francuskie na środek ciasta,nałożyć zimny farsz. Zwinąć położyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Piec w temp.200stopni. Przez 15-20minut.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Megi 29.07.2012 14:19
do kawki rewelacja
Juleczka20 14.03.2012 08:12
super
Krzysztof18
Krzysztof18 11.11.2011 07:55
miód malina
IZABELA29 21.05.2011 13:17
pysznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak