Sposób przygotowania

Pieczarki, cebulę pokroić w plasterki, dodać przyprawy i udusić na patelni aż do miękkości i wyparowania soków.(ja w czasie duszenia dolewam trochę wodę).Rozłożyć ciasto francuskie na środek ciasta,nałożyć zimny farsz. Zwinąć położyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Piec w temp.200stopni. Przez 15-20minut.

Komentarze

  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    miód malina
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Megi

    do kawki rewelacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !