Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo w lekko osolonej wodzie. Obrać ze skorupek i pokroić w kosteczkę. Szparagi oczyścić, obrać, opłukać i obgotować przez chwilę. Na patelni rozgrzać masło, do masła dodać bułkę, sól, pieprz. Szparagi osączyć z wody, przełożyć na talerz, polać masłem z bułka tartą, obłożyć posiekanym jajkiem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Nie robiłam, a spróbuję :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    rewelacja :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !