Sposób przygotowania

W tortownicy ułożyć jeden biszkopt. Kremówkę ubić na sztywno z cukrem waniliowym i śmietanfixem. Posmarować cienko biszkopt. Na nim równomiernie rozłożyć dżem. Przykryć cienką warstwą kremówki. Nałożyć drugi biszkopt, posmarować resztą kremówki. Udekorować wiśniami. Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    to zdjęcie nie przedstawia mojej potrawy
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    oj musi być smaczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kome

    smakowity
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    Dobry przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !