Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo, obrać ze skorupek i drobno posiekać. Przecier pomidorowy rozetrzeć w miseczce z musztardą, dodać posiekane jajka i wymieszać . Dodać szczypiorek, majonez i doprawić solą i pieprzem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pasta z przecierem ciekawe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    muszę wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo lubię pastę z jajek ale z przecierem dopiero spróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Podoba mi się :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !