Sposób przygotowania

1. cebulę kroimy w cienkie krążki, czosnek w cienkie plasterki,
2. rumienimy na patelni, dodajemy przyprawy i śmietanę, chwilę podgrzewamy,
3. ciasto kroimy na 8 kwadratów, na każdym układamy porcję farszu, boki ciasta zwijamy do środka, posypujemy każde ciastko parmezanem,
4. pieczemy ciastka w piekarniku rozgrzanym do 200 stopni celcjusza przez 20 min,
5. podawać ciepłe

Komentarze

  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    ale apetycznie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pychotki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !