Sposób przygotowania

Seler obrać i zetrzeć na grubych oczkach tarki. Dodać mąkę, jajka, drobno posiekaną cebulę i natkę pietruszki. Przyprawić solą i papryką, dokładnie wymieszać. Kłaść łyżką na rozgrzany tłuszcz i usmażyć z obu stron na złoty kolor. Podawać polane śmietaną lub stopionym masłem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    aisoglam

    nie bardzo przepadam za selerem, ale w tej wersji kusi :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    brzmi apetycznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    przyznam, że takiego nie robiłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !