Sposób przygotowania

Z białek ubić pianę i utrzeć z cukrem na gęsty lukier. Z masła, mąki, cukru, żółtek i cukru waniliowego zagnieść ciasto i rozwałkować. Wykrawać kieliszkiem okrągłe ciastka, smarować lukrem i piec w średnio nagrzanym piekarniku. Smarować dżemem porzeczkowym i zlepiać po 2 ciasteczka razem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    bardzo łatwy przepis,,,
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Super przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    fajne takie ciasteczka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !