Sposób przygotowania

Cebulę drobno siekamy i dusimy na tłuszczu. Ugotowanego w osolonej wodzie kalafiora rozgniatamy, np tłuczkiem do ziemniaków. Dodajemy podsmażoną cebulkę, 3 łyżki żółtego sera, jajka, bułkę tartą, doprawiamy do smaku przyprawami. Z masy formujemy małe kotleciki, obtaczamy je w mące i smażymy na rozgrzanym oleju. Gotowe kotleciki możemy zapiec z 2 łyżkami żółtego sera i posypać je ostrą papryką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Cóż tu dużo pisać, PYCHA!
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    miła odmiana;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dawno nie jadłam, koniecznie muszę zrobić
  • 2
    original
    Opublikowano

    banditka

    tez robie takie :) sa super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Koper

    Bardzo lubię kalafiorowe kotleciki:)
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !