Sposób przygotowania

Kaszę gotujemy na mleku na gęsto. Śmietanę ubijamy z cukrem. Na każdą porcję kaszy nakładamy porcję bitej śmietany oraz krojone truskawki.

Komentarze

  • 1
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    jakoś nie umiem się do kaszy jaglanej przekonać
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    edyta18-20

    ja podobnie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    aisza1

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Milena87

    ciekawa jestem jak smakuje takie połączanie, będę musiała wypróbować:D
  • 2
    original
    Opublikowano

    meg1984

    ciekawy przepis:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !