Sposób przygotowania

Na rozgrzanym tluszczu smazymy plastry schabu, wczesniej doprawione sola i pieprzem. Po usmazeniu wkladamy je d garnka, zalewamy troche wrzatkiem, wrzucamy suszone grzyby i kostki grzybowe i gotujemy. Na patelni podsmazamy cebulke,az sie zeskrzli i dodajemy do miesa. Gotujemy ok 30-40 min. Na koniec robimy zaklepke z maki i wody i zageszczamy sos. Podajemy z kasza.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    pycha już dawno nie jadłam
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ja też
  • 3
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    Ojoj wygląda super!
  • 2
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    bosko
  • 1
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    mniam
  • 5
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pycha
  • 5
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    smakowicie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    dobry
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    dobry schab

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !