Sposób przygotowania

Do kazdego sloika wkladamy koper, chrzan, zabek czosnku i liscie wisni, aby ogorki byly twarde. Wkladamy umyte ogorki. Zalewamy ciepla woda z sola (na litr wody lyzka soli). Odstawiamy w ciemne miejsce, az ogorki beda kiszone.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    mniam mniam mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    zawsze na czasie
  • 6
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszne do kaszy i sosiku
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    W moim domu musi by? ich ca?y zapas :D

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !