Sposób przygotowania

Do garnka wlać ok. 2 litry wody i kostki rosołowe.postawić na niewielkim gazie. W tym czasie oczyścić kalafior, podzielić na różyczki, ziemniaki obrać i pokroić w kostkę, marchewkę obrać i pokroić w plasterki.Tak przygotowaną zupkę zagęścić śmietaną.Wszystko zmiksować ,przetrzec przez sito .Posypać natką pietruszki.Podawać z grzankami

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    bernika

    a gdzie zdjecie gotowej potrawy? regulamin mówi jasno ze nalezy dac zdjecie gotowej potrawy a nie pokorjonych składników jarzyn?
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Ziemniaki każdy umie obrać
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !