Sposób przygotowania

Bakłażan pokroić w plastry około 2 cm i osuszyć.Posolić skropić octem i natrzeć przeciśniętym przez praskę czosnkiem,obtoczyć w mące i smażyć na głębokim oleju.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mili_kati

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z octem nie jadłam... chyba wypróbuję z balsamico.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    lubię:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajne
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    bardzo lubię
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    A tak bakłażana jeszcze nie robiłam.....

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !