Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka z farszem pieczarkowym

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki 10 dkg
olej 2 łyżki
majonez 2 łyżki
sól, pieprz do smaku
jajko ugotowane na twardo 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka z farszem pieczarkowym

Jajka przekroić wyciągnąć żółtko.Pieczarki zetrzeć na tarce i podsmażyć na oleju.Rozgnieść widelcem żółtka dodać zimne pieczarki ,majonez ,doprawić do smaku i dokładnie wymieszać.Napełnić białka masą pieczarkową.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

romanrafal
romanrafal 09.03.2014 12:31
pyszne jajeczka
Granita 08.01.2014 09:04
bardzo smaczna kombinacja
[email protected] 04.03.2013 11:49
super smaczne
Krystyna32 14.03.2012 15:57
super
misia53 02.09.2011 23:08
bardzo smaczne
barbara11561 09.06.2011 01:12
Smaczne:)
MAR3STA 30.03.2011 23:03
znakomite!
Ania67 14.01.2011 14:26
Dla mnie bomba- sama robię podobne:)
Anna169Hosz 12.12.2010 21:10
Smaczne, bardzo lubię.
mysza666 26.11.2010 10:39
Pieczarki uwielbiam, jajka też lubię...to jest to:)
mili_kati 19.11.2010 15:55
super wygląd
krzyniu1984 16.10.2010 17:26
fajnie wyglądają

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak