Sposób przygotowania

Ciasto rozwinąć, pokroić na 12 identycznych kwadratów. Twaróg wymieszać ze śmietaną, cukrem waniliowym i budyniem. Napełniać nim kwadraty z ciasta, skleić brzegi. Ułożyć na blasze i piec 8 minut w temp. 160 stopni. Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    To musi być pyszne!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    skusiłabym się:D
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    pycha !
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Ciasteczka zapowiadaj? si? smakowicie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !