Sposób przygotowania

Ser zmiel, dodaj jajka, odsączoną kukurydzę i groszek, posiekaną drobno natkę i tartą bułkę. Przypraw do smaku solą i pieprzem, dokładnie wymieszaj na jednolitą masę. Formuj z niej płaskie, niewielkie kotlety. Smaż z obu stron na chrupiąco, na maśle wymieszanym z olejem. Odsącz z tłuszczu na papierowym ręczniku. Podawaj z frytkami i surówką z marchewki i dymki z rodzynkami.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    ciekawe połączenie, ciekawe jak smakuje
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    szkoda ze nie ma zdjecia ciekawe jak smakuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleida

    rzeczywiście ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika192

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    mogą być smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    nie dla mnie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    o jej i to się tak da?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !