Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z nutą anyżu

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sałata rzymska 1 szt
koper włoski 1/2 szt
marchewka 1/2 szt
sok z cytryny
jogurt naturalny 3 łyzki
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z nutą anyżu

Sałatę umyć i rozdrobnić. Marchewkę zetrzeć na tarce, a koper włoski poszatkować. Wszystko wymieszać, skropić sokiem z cytryny, dodać jogurt, doprawić solą i pieprzem. Smacznego :)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia56 04.09.2015 09:04
na pewno pyszna ale ten anyż mnie nie przekonuje muszę kiedyś na nowo spróbować bo smaki się zmieniają

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak