Sposób przygotowania

1/ Makaron ugotować w lekko osolonej wodzie, zahartować i odcedzić na sicie. Mięso umyć, osuszyć, pokroić w drobną kostkę, oprószyć solą, pieprzem i curry. Na patelni rozgrzać odrobinę oleju, wrzucić mięso i usmażyć na rumiano. Wystudzić na papierowym ręczniku.

2/ Pieczarki umyć, pokroić w kawałki, wrzucić na patelnie na której smażyło się mięso. Dodać sos sojowy, pieprz i smażyć do odparowania wody, wystudzić. Ananasa i paprykę pokroić w kostkę. W większej misce wymieszać wszystkie składniki razem z przyprawami i natką. Przed podaniem schłodzić w lodówce.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    musi byc pyszna, lubie curry.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !