Sposób przygotowania

Małą główkę kapusty pokroić w kostkę.Zagotować 4 litry wody,wodę posolić ,dodać kapustę do wody ,gotować 10 minut i odcedzić.Na dużej patelni podsmażyć boczek pokrojony w kosteczkę ,dodać sok z cytryny i łyżkę mąki,do tego dodać odcedzoną kapustę i smażyć około 15 minut

Komentarze

  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    mysza666

    Ja jeszcze tego nie jadłam, ale podobno taka kapusta jest pyszna.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    może być pyszne, na pewno wypróbuję!
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Tak zrobionej kapusty jeszcze nie próbowałam.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    świetna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    dobra bo jadlem
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam;]
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Kapustka zasmażana:):) pychotka:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smacznosc
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    najlepsza
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    moja ulubiona
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    uwielbiam
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    ulubiona mojego męża
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    lubi? tak?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    świetny pomysł;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    świetny pomysł;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !