Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masa do przekładania wafli tortowych

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

woda 12 łyżek
cukier 2 szkl
mleko w proszku 25 dkg
margaryna 1 kost
kakao 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Masa do przekładania wafli tortowych

Wodę z cukrem i margaryną zagotować i ostudzić.Dodać kakao i mleko w proszku.Gotową masą smarować wafle składając jedna z drugą.Wafle włożyć do lodówki na około pół godz a następnie pokroić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 05.06.2012 09:55
super
kuklik 14.03.2011 12:01
wypróbuję

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak