Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zapiekanka wiejska

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kiełbasa chuda 2 pętka
makaron rurki 1 paczka
cebula 2
ser żółty 250 g
olej

Przepis i sposób przygotowania na: zapiekanka wiejska

Makaron ugotować .Ser zetrzeć na tarce. Cebulę pokroić w paski, kiełbasę pokroić w talarki . Cebulę usmażyć na patelni na szklisty kolor. Kiełbasę obsmażyć a dwóch stron.
Naszykować naczynie żaroodporne i wysmarować je olejem .Na sam spod włożyć makaron , potem kiełbasę , cebulę na koniec ser .

Smacznego :)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Klausia 05.09.2013 17:40
szybko i smacznie, w dodatku zwykle te produkty w domu są :)
Mati13 20.08.2013 20:16
parę składników a jaki pyszny i pożywny obiad można zrobić
Lulus20 09.04.2011 10:58
Robiłam kiedys taką ale w wersji z jajkiem i była wspaniała
iwona332 13.01.2011 00:32
super
halina17 18.08.2010 11:01
Szybkie , dobre danie.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak