Sposób przygotowania

Czosnek podziel na cząstki nie obieraj,2 ząbki odłóż a pozostałe wstaw do piekarnika rozgrzanego do 175 st.C.Cebulę posiekaj i zeszklij,wlej do niej śmietanę i bulion gotuj około 10 minut.Upieczony czosnek obierz wrzuć do miseczki i rozetrzyj.Chleb pokrusz i wrzuć do zupy razem z czosnkiem.Całość zmiksuj.Z pomarańczy wyciśnij sok.Zupę dopraw sokiem,solą i pieprzem.Pozostały czosnek pokrój i podsmaż dodaj do kremu.Zagotuj.przed podaniem posyp posiekaną kolendrą.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Dobry przepis.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    bardzo smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !