Sposób przygotowania

Bulion rozpuścić w wodzie,zagotować i dodać kasze gryczaną i ugotować do miękkości.Naczynie żaroodporne posmarować połową masła.Kaszę połączyć z serem i bakaliami.Wyłożyć do naczynia i na wierzch ułożyć wiórki z reszty masła.Piec w 180 st około 15-20 min.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mili_kati

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    pomysłowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    byMJ

    proste i smaczne ;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    odważnie ala pojechałaś z tymi rodzynkami aż mnie to ciekawi...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha kolacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !