Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Fasolka szparagowa żółta 0,5 kg
masło 1 łyżka
Bułka tarta klasyczna Prymat 2-3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa

Fasolkę ugotować w osolonej wodzie,masło zrumienić.Ciepłą fasolkę wyłożyć na talerz polać masłem i posypać bułką tartą.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 06.02.2014 12:17
uwielbiam taki dodatek do obiadu
Dorota59 24.03.2013 11:42
już nie mogę doczekać się świeżej fasolki
rutynka 13.02.2012 10:07
lubię taką
Mariusz17 11.11.2011 21:05
uwielbiam taką fasolkę
Ela15 21.06.2011 12:00
uwielbiam
traktorek 17.05.2011 22:40
już niedługo będzie nowa
matii6 12.10.2010 12:22
uwielbiam taką fasolkę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak