Sposób przygotowania

Ziemniaki obrać i ugotować w osolonej wodzie.Cebulę pokroić w kostkę i podsmażyć na złoto na maśle,koperek posiekać.Odcedzić ziemniaki wyłożyć na talerz dodać cebulę z tłuszczem i posypać koperkiem .Podawać z zimnym kefirem lub maślanką.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna156

    smaczne,uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    do tego kefir i jest pycha,,
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    zjadło by się
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    zjadło by się
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniamuśne
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Super:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    smakowite
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    pachnące ziemniaczki...super!
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    zjadłabym takie ...
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    takie młode ziemniaczki to bym same jadła
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo apetyxczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !