Sposób przygotowania

Oczyszczoną kapustę poszatkować. Marchew i jabłka umyć, zetrzeć na tarce o dużych oczkach, wymieszać z kapustą. Dodać sól i nasiona kopru lub kminku. Ubić w dużym naczyniu. Po paru dniach, po ukwaszeniu włożyć do słoików. Pasteryzować 10-15 minut

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    bardzo interesujący przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    bardzo interesujący przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam kocham kapustę w każdej postaci
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam kocham kapustę w każdej postaci
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !