Sposób przygotowania

Miód wymieszać w miseczce z papryczką , solą olejem i sokiem z cytryny.Pierś oczyścić, ostrym nożem zrobić kratkę i z obu stron zmoczyć w marynacie .pozostawić na 2-3 godziny.Smażyć na wolnym ogniu w niewielkiej ilości tłuszczu do uzyskania ładnego rumianego koloru. Podlać odrobiną wody przykryć pokrywką i dusić ok 10 min.Podawać z sałatką.

Komentarze

  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Bardzo smacznie wygląda.
  • 0
    original
    Opublikowano

    MarianM

    piersi są najlepsze
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    wygląda apetycznie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Bajeczna skorupka, az milo sie patrzy!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !