Sposób przygotowania

Mortadelę można podać na kolację , lub obiad przepis jest bardzo prosty, mortadelę zawsze kupuję w grubych plastrach , maczam w jajku i bułce tartej . Smażymy na rozgrzanej patelni

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    lubię taką zjeść;)
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Ja często robię ze względu na dziecko, mógłby jeśc codziennie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Często jadałam u mojej teściowej:)
  • 6
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    takk super wyglada !
  • 6
    original
    Opublikowano

    plocia

    czasem robię tak gdy nie mam obiadu i z chlebkiem zjadam
  • 6
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    kiedys nie mogłam na nia patrzec ale dzisiaj smakuje mi :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Od czasu do czasu też robię, byleby nie zbyt często ;)
  • 4
    original
    Opublikowano

    banditka

    nie jadlam wieki trzeba znowu usmazyc :)
  • 8
    original
    Opublikowano

    Beata73

    świetny przepis na szybkie danie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    prosta i taka tradycyjna a smaczna jest

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !